Malmö och Skåne

Hyra popcornmaskin i Malmö och Skåne

Hyra popcornmaskin Malmö och Skåne kan vi självfallet hjälpa er med. Skåne ska självklart ha tillgång till dom snyggaste och fräckaste popcornmaskinerna i södra Sverige.
Bjud enkelt på popcorn från våra fina popcornmaskiner, som kommer med eller utan vagn och tillbehör, helt enligt dina behov.

Vi har flera olika popcornmaskiner för uthyrning i Malmö, och hjälper er självklart med alla tillbehör som popcornstrutar, popcorn, rengöring, leverans, personal, upphämtning och rengöring efter genomfört event.

Popcorn på ditt event i Malmö

Popcorn är ett riktigt uppskattat snacks, som är enkelt och gott att bjuda på, både till vardags och till fest. Vare sig det är bröllop, 40-års fest eller företagsmingel, mässa eller annat evenemang, så är popcorn alltid ett uppskattat inslag.

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största med omkring 300 000 invånare i tätorten, samt även länet Skånes residensstad. Självklart vill vi erbjuda alla i Malmö goda popcorn. Malmö, som är en kommunöverskridande tätort, är huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län, men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun och en mindre del i Lomma kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. (källa: wikipedia)

Färdigpoppade popcorn

Vi har säckar med färdigpoppade popcorn om du inte kan eller vill poppa själv. Dom kommer i säckar om 100 eller 160 liter nypoppade popcorn.

Popcornbägare och strutar

Självklart har vi popcornbägare och strutar i alla möjliga olika storlekar. Vi kan även ordna med tryck på strutar och bägare. Kontakta oss för mer information.

Smörpopcorn

Våra popcorn som vi säljer innehåller smörarom, så du får dom där riktigt goda popcornen som du inte kan göra hemma! Alla älskar våra popcorn, och dom är oemotståndliga och man kan nästan äta ihjäl sig.

Kontakta oss för pris och boka popcornmaskin i Malmö

Ring oss på telefonnummer +46730380454 eller mejla till oss på info(a)bergamunken.se. Läs gärna mer på vår hemsida www.bergamunken.com.

Vi är självklart registrerade för f-skatt.

Hyra popcornmaskin Malmö
Hyra popcornmaskin Malmö