Hyra Popcornmaskin Göteborg

Hyra popcornmaskin Göteborg

Hyra popcornmaskin Göteborg och på Sveriges västra sida kan vi på Bergamunken självklart hjälpa dig med.

Sveriges framsida ska såklart ha möjlighet att hyra en popcornmaksin. Passar perfekt till ditt event, kalas, bröllop, party, ja överallt där du vill servera alldeles färska popcorn från en proffsig popcornvagn.

Våra popcornvagnar kommer från popcornens hemland, USA.

Vi på Bergamunken kan hjälpa dig med helhetslösningar som innefattar en popcornmaskin (såklart), popcorn, bägare/strutar med tryck, självklart med din logotype på, eller helt vanliga strutar och bägare, popcorn, både som du kan poppa på plats, eller som du köper färdigt i säckar. Vi har färdigpoppade popcorn i 100 eller 160 liters säckar.

Ring eller mejla oss för mer information om att hyra popcornmaskin i Göteborg.

Telefon: 073 038 04 54
Mejl: [email protected]

Hyra-popcornmaskin-göteobrg
Popcornvagn i Göteborg

Lite historia om popcorn

Popcorn började säljas redan år 1912 på amerikanska biografer, och popcornmaskinerna användes även flitigt på marknader och andra tillställningar i det stora landet i väst. År 1885 tillverkades världens första patenterade popcornmaskin av familjeföretaget Charlie Cretors i Chicago.

Under 1920-talet blomstrade popcornindustrin och till skillnad mot många andra branscher gick det som tåget, då andra hade det rätt tufft. Nu hade även fattiga råd med popcorn, som under samma period ansågs som ett billigt lyxigt och gott tilltugg. När mikrovågsugnen introducerades experimenterades det mycket med popcorn och idag är micropopcorn den vanligaste förekomsten av popcorn, som man köper i paket i matbutiken. Dessa innehåller dock olika tillsatser och fetter som inte alls är speciellt bra att äta.

I Sverige strör vi gärna salt över våra popcorn, och möjligtvis smör. I andra länder som Tyskland och Storbritannien är istället socker det vanligaste man strör över sina popcorn. I popcornens hemland, USA, är smör och specialkryddor vanligast, oftast med smak av ost.

Visste du att Popcorn kan till och med vara nyttigt? Det påstår i alla fall flera forsknings-rön! Dom innehåller mängder med antioxidanter!

Popcorn hittar du vanligtvis på biografer, marknader, tivolin och på nöjesfält. Där har man möjlighet att köpa varma popcorn, vanligtvis i en bägare eller popcornstrut som du äter direkt.

Men med Bergamunken kan du nu servera popcorn i stort sett vart som helst! Det enda Du behöver är ett eluttag och en popcornmaskin från oss! Med färdigpoppade popcorn kan du servera popcorn vart som helst. Då behöver du inte ens en popcornmaskin

Tänk på att popcornen då får på biografen kan vara flera veckor gamla! Med våra popcornmaskiner får du alltid fräscha popcorn!

Enligt vissa rön anses färdigpoppade popcorn nyttigt. Det tycket vi är roligt! Nu kan du vara nyttig i Göteborg och hyra en popcornmaskin av oss!

Hyra-popcornmaskin-göteobrg
Hyra popcornmaskin med popcornvagn i Göteborg