Hyra popcornmaskin

Hyra popcornmaskin

Hyra popcornmaskin gör du självklart av oss på Bergamunken. Skapa en god och härlig doft med en äkta popcornmaskin som du kan hyra hos oss på Bergamunken. Perfekt på kalaset, i mässmontern eller på andra event, där du vill bjuda på något gott.

Våra popcornmaskiner är riktiga kvalitetsmaskiner från amerikanska Gold Medal, när du vill göra äkta bio popcorn.

Popcornmaskinerna levereras alltid rengjorda och i toppskick. Många av våra kunder undrar om maskinen är helt ny, och dom ser ut som nyskick när vi levererar maskinerna. En fräsch och fin popcornmaskin gör så att Du säljer mer, och ger ett trevlig inslag i montern eller på kalaset.

Popcornmaskinen sätts igång på ett kick, och du har flera liter färdiga popcorn inom bara några minuter. Maskinen sköter allt, det enda du gör är att vända på grytan när det slutat att poppa.

Vi jobbar ofta med färdiga portionspåsar med majs, salt och fett, för att få dom där underbart goda biopopcornen, med det äkta fettet och saltet med smör smak. Det är det som är hemligheten.

Har du inte tid att poppa själv kan vi även erbjuda dig färdigpoppade popcorn i stora säckar.

Vi finns i Täby norr om Stockholm, här kan man hämta popcornmaskinen, eller så sköter vi leveransen till dig i hela Storstockholm. Vi finns även i Göteborg om du vill hyra popcornmaskin i Göteborg.
Hyr du som privatperson kan du förmånligt hyra våra färdiga Partypaket. Du kan läsa mer om Partypaketet för popcornmaskiner på vår hemsida.

Vill du kanske köpa en proffisionell popcornmaskin för privat bruk, eller som företagare, kan du läsa mer på vår hemsida Köpa Popcornmaskin.

Varmt välkommen till Bergamunken, där vi sätter dig som kund i fokus. Vi satsar på kvalitet och nöjda kunder och är säker på att du kommer bli nöjd med oss. Riktigt nöjd!Ring eller mejla oss för mer information om att hyra popcornmaskin i Stockholm och övriga Sverige.

Telefon: 073 038 04 54
Mejl: [email protected]

Läs gärna mer på vår hemsida Bergamunken.com

Hyra popcornmaskin
Hyra popcornmaskin